Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Jambers Müsteil Asad
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Baghdad speelt de bal door. Al-Nasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkaid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Al-Nasser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Al-Nasser speelt de bal door. Rial rent richting de bal. Rial haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oudahmane de bal onder controle te krijgen. Mekloufi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Yebda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brahimi de bal. Brahimi passt de bal in één keer door. Bouguèche rent richting de bal. Bouguèche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Belkaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachedi verovert de bal door een tackle van achteren. Rachedi passt de bal in één keer door. Rial rent richting de bal. Rial draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Al-Nasser kopt de bal weg. Oudahmane probeert de bal met de borst te controleren. Oudahmane geeft een hoge lob. Bouguèche is nu in balbezit. Bouguèche draait met de bal, schiet en ... Khedis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Khedis met een sublieme pass. Al-Nasser kopt de bal weg. Daar is Sofiane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rial is nu in balbezit. Rial haalt uit met een fantastische trap. Mekloufi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Jambers 33%, Müsteil Asad 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Jambers - Müsteil Asad 0:0

47e minuut.
Goudjil is nu in balbezit. Goudjil passt de bal met de wreef. N`Soumer probeert de bal met de borst te controleren. Al-Qassantini is nu in balbezit. Al-Qassantini haalt uit met een fantastische trap. Khedis bokst de bal weg.

54e minuut.
Mekloufi trapt de bal weg. Belkaid kopt de bal weg. Habbati probeert de bal aan de voet te houden. Bouguèche rent richting de bal. Bouguèche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bouguèche passt de bal zonder na te denken. N`Soumer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yebda. Yebda krijgt een gele kaart. N`Soumer raakt geblesseerd tijdens het duel. N`Soumer wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rachedi passt de bal in één keer door. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane met een sublieme pass. Rial heeft problemen om de bal te vangen. Rial haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Yebda kopt de bal weg. Daar is Rachedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachedi met een sublieme pass. Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Rial schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Jambers - Müsteil Asad 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Jambers 47%, Müsteil Asad 53%.
Al Jambers - Müsteil Asad 1:0