Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D3.01
  • Stadion: Galid Dib Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3040
Galid Dib Al Sukoor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Daham de bal. Lebbihi is nu in balbezit. Daham verovert de bal door een tackle van achteren. Lakhdar Hamina onderschept slim de pass. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ... Kahla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Liegeon geeft de bal voor. Inworp. Amine Aoudia met de inworp. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Assami trapt de bal weg van het doel. Lakhdar Hamina kopt de bal weg. Lebbihi rent richting de bal. Lebbihi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Natouri rent richting de bal. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Mouhib rent richting de bal. Mouhib schiet op doel. Liegeon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Boudjedra rent richting de bal. Boudjedra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ali de bal. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina schiet op doel. Kahla bokst de bal weg.

12e minuut.
Natouri controleert de bal met de borst. Kaddache is nu in balbezit. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Mouhib rent richting de bal. Mouhib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mekkaoui geeft een hoge lob. Boudjedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhmarine onderschept slim de pass. Natouri rent richting de bal. Natouri speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Natouri de bal. Liegeon rent richting de bal. Natouri onderschept slim de pass. Natouri haalt uit met een fantastische trap. Assami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Al Sukoor 0:1

33e minuut.
Bentifour passt de bal zonder na te denken. Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Lakhdar Hamina probeert naar een medespeler te passen. Lebbihi is nu in balbezit. Lebbihi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 49%, Al Sukoor 51%.
Galid Dib - Al Sukoor 0:1

56e minuut.
Daham bereikt de bal nog maar net als eerste. Daham geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boudjedra de bal onder controle te krijgen. Natouri rent richting de bal. Natouri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kahla is nu in balbezit. Kahla geeft een lange en hoge pass. Mouhib rent richting de bal. Natouri is nu in balbezit. Natouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galid Dib - Al Sukoor 0:2

77e minuut.
Natouri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boudjedra de bal. Natouri begaat een overtreding. Boudjedra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boudjedra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galid Dib 48%, Al Sukoor 52%.
Galid Dib - Al Sukoor 0:2