Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Müsteil Asad youcef fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Merzekane kopt de bal weg. Oudahmane kan de bal niet met de borst controleren. Selmi onderschept slim de pass. Selmi schiet op doel. Mekloufi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Asad - youcef fc 0:1

5e minuut.
Brahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Merzekane zijn tegenspeler op de grond. Merzekane krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Al-Qassantini onderschept slim de pass. N`Soumer rent richting de bal. N`Soumer probeert naar een medespeler te passen. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Belkacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkacem probeert naar een medespeler te passen. Merzekane rent richting de bal. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
N`Soumer rent richting de bal. Nahnah verovert de bal door een tackle van achteren. Nahnah passt de bal met de wreef. Selmi is nu in balbezit. Selmi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Asad - youcef fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Asad 45%, youcef fc 55%.
Müsteil Asad - youcef fc 0:2

64e minuut.
Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Sadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadmi geeft een lange en hoge pass. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ... Mekloufi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bentaala met de inworp. Belkacem rent richting de bal. Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahnah verovert de bal door een tackle van achteren. Nahnah geeft een lange en hoge pass. Mekloufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
N`Soumer is nu in balbezit. Nahnah is nu in balbezit. N`Soumer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. N`Soumer krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Merzekane geeft een lange en hoge pass. Brahimi rent richting de bal. Baghdad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brahimi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merzekane legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Merzekane bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkaid begaat een overtreding. Merzekane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belkacem zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Selmi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Asad 49%, youcef fc 51%.
Müsteil Asad - youcef fc 0:2