Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sukoor Akhdar Kalab
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Natouri onderschept slim de pass. Natouri speelt de bal door. Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhib draait met de bal, schiet en ... Yahi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mouhib is nu in balbezit. Mouhib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sukoor - Akhdar Kalab 1:0

12e minuut.
Djebar speelt de bal door. Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Abderrahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhib onderschept slim de pass. Mouhib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sukoor - Akhdar Kalab 2:0

43e minuut.
Abderrahmane verovert de bal door een tackle van achteren. Tikhmarine is nu in balbezit. Tikhmarine geeft de bal voor. Daar is Mouhib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouhib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sukoor - Akhdar Kalab 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sukoor 57%, Akhdar Kalab 43%.
Al Sukoor - Akhdar Kalab 3:0

46e minuut.
Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane begaat een overtreding. Merzekane krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Bouderbali de bal. Natouri is nu in balbezit. Bouderbali is nu in balbezit. Natouri onderschept slim de pass. Natouri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Achiou heeft problemen om de bal te vangen. Meftah onderschept slim de pass. Meftah probeert naar een medespeler te passen. Natouri rent richting de bal. Natouri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Abdoun kopt de bal weg. Daar is Natouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouderbali is nu in balbezit. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kahla kopt de bal weg. Natouri rent richting de bal. Bouderbali rent richting de bal. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Natouri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sukoor - Akhdar Kalab 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sukoor 40%, Akhdar Kalab 60%.
Al Sukoor - Akhdar Kalab 4:0