Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Qatil FC Sheik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Bouhired probeert naar een medespeler te passen. Belloumi is nu in balbezit. Zaïm begaat een overtreding. Zaïm krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne geeft een lange en hoge pass. Abderrahmane controleert de bal met de borst. Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénac schiet op doel. Benabdellah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Qatil - FC Sheik 1:0

27e minuut.
Abderrahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Abderrahmane geeft de bal voor. Kerkar rent richting de bal. Belloumi onderschept slim de pass. Belloumi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dali schiet op doel. Klungelig pakt Agouazi de bal. Bouhired met een sublieme pass. Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. Dali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rezil Qatil - FC Sheik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Qatil 56%, FC Sheik 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Qatil - FC Sheik 1:1

54e minuut.
Sofiane geeft een lange en hoge pass. El Mouhib rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghafour. El Mouhib is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El Mouhib zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bouhired is nu in balbezit. Zaïm onderschept slim de pass. Zaïm speelt de bal door. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Khenniche rent richting de bal. Guerouabi verovert de bal door een tackle van achteren. Guerouabi speelt de bal door. Dali is nu in balbezit. Dali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chouih passt de bal met de wreef. Khenniche is nu in balbezit. Khenniche probeert naar een medespeler te passen. Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Qatil - FC Sheik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Qatil 48%, FC Sheik 52%.
Rezil Qatil - FC Sheik 2:1