Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Kalab Umm al Narr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Farhi is nu in balbezit. Farhi geeft een lange en hoge pass. Khendu probeert naar een medespeler te passen. Zaïm probeert de bal met de borst te controleren. Zaïm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Belhocine heeft problemen om de bal te vangen. Chebal rent richting de bal. Chebal speelt de bal door. Klungelig pakt Abdelkebir de bal. Abdelkebir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rimitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimitti passt de bal in één keer door. Abdelkebir rent richting de bal. Abdelkebir haalt uit met een fantastische trap. Wahby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Kalab - Umm al Narr 0:1

41e minuut.
Kaddache heeft problemen om de bal te vangen. Chebal is nu in balbezit. Chebal passt de bal met de wreef. Abdelkebir is nu in balbezit. Abdelkebir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Kalab 33%, Umm al Narr 67%.
Nady Kalab - Umm al Narr 0:1

49e minuut.
Saadallah onderschept slim de pass. Saadallah speelt de bal door. Farhi kan de bal niet met de borst controleren. Rimitti is nu in balbezit. Rimitti schiet op doel. Wahby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Abdouni rent richting de bal. Djaballah verovert de bal door een tackle van achteren. Djaballah passt de bal met de wreef. Zaïm rent richting de bal. Zaïm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kaddache onderschept slim de pass. Kaddache geeft een hoge lob. Zaïm rent richting de bal. Zaïm schiet op doel. Amrouche probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Saïbi met een harde bal richting middenveld. Kaddache kopt de bal weg. Klungelig pakt Zitouni de bal. Zitouni haalt uit met een fantastische trap. Saïbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nady Kalab - Umm al Narr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Kalab 35%, Umm al Narr 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nady Kalab - Umm al Narr 1:1