Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dhafra Nimr Dibba El-Saloum
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Aribi verovert de bal door een tackle van achteren. Aribi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ouali de bal onder controle te krijgen. Khendu is nu in balbezit. Khendu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Tikhmarine rent richting de bal. Boukarabila begaat een overtreding. Tikhmarine raakt geblesseerd tijdens het duel. Aribi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ouali kopt de bal weg. Sebbar bokst de bal weg. Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khendu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tikhmarine is nu in balbezit. Tikhmarine geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aït-Alia de bal onder controle te krijgen. Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khendu schiet op doel. Sebbar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Larbes rent richting de bal. Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Larbes is nu in balbezit. Larbes geeft de bal voor. El Ghafour geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Larbes is nu in balbezit. Boukarabila verovert de bal door een tackle van achteren. Boukarabila speelt de bal door. Belaoued bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaoued schiet op doel. Bouabdallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bouabdallah met een sublieme pass. Tikhmarine kopt de bal weg. Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khendu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Boukarabila bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhmarine onderschept slim de pass. Tikhmarine passt de bal zonder na te denken. Khendu is nu in balbezit. Khendu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Nimr 69%, Dibba El-Saloum 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dhafra Nimr - Dibba El-Saloum 0:0

65e minuut.
Aribi geeft een lange en hoge pass. Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezzar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nezzar krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Boukarabila is nu in balbezit. Larbes onderschept slim de pass. Larbes probeert naar een medespeler te passen. Tikhmarine is nu in balbezit. Tikhmarine passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dhafra Nimr - Dibba El-Saloum 0:1

81e minuut.
Seghiri is nu in balbezit. Seghiri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yahia de bal. Saïb rent richting de bal. Saïb speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dhafra Nimr 47%, Dibba El-Saloum 53%.
Al Dhafra Nimr - Dibba El-Saloum 0:1