Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MO Bekere MO Jamal
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Bennabi probeert naar een medespeler te passen. Benmabrouk is nu in balbezit. Benmabrouk met een sublieme pass. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Merabtene geeft een hoge lob. Rimitti probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mekloufi. Mekloufi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Rimitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekloufi is nu in balbezit. Mekloufi speelt de bal door. Merzekane is nu in balbezit. Merzekane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Bekere 41%, MO Jamal 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MO Bekere - MO Jamal 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mekloufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mimouni is nu in balbezit. Wahby verovert de bal door een tackle van achteren. Wahby geeft de bal voor. Sam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Benmabrouk passt de bal in één keer door. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali met een sublieme pass. Mekloufi rent richting de bal. Mekloufi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Mekloufi speelt de bal door. Aït Ali is nu in balbezit. Aït Ali probeert naar een medespeler te passen. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mimouni is nu in balbezit. Wahby verovert de bal door een tackle van achteren. Wahby speelt de bal door. Merzekane bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane schiet op doel. Sam bokst de bal weg. Nourredine rent richting de bal. Nourredine geeft een lange en hoge pass. Daar is Racim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimitti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Merabtene probeert de bal aan de voet te houden. Mekloufi rent richting de bal. Rimitti begaat een overtreding. Rimitti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Bekere 46%, MO Jamal 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MO Bekere - MO Jamal 0:0