Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabier Khudra Hummam Imbaba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 13.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Zarabi geeft de bal voor. Beloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb verovert de bal door een tackle van achteren. Bentayeb met een sublieme pass. Klungelig pakt Abdouni de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Benyahia met een sublieme pass. M`Kelkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguer bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Kelkel verovert de bal door een tackle van achteren. M`Kelkel draait met de bal, schiet en ... Benaouda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Benyahia met een sublieme pass. Al-Nasser speelt de bal door. Chalali is nu in balbezit. M`Kelkel verovert de bal door een tackle van achteren. M`Kelkel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Thalie heeft problemen om de bal te vangen. Al-Nasser rent richting de bal. Al-Nasser passt de bal zonder na te denken. M`Kelkel bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Kelkel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Inworp. Mokhtar met de inworp. Al-Nasser met een sublieme pass. M`Kelkel rent richting de bal. M`Kelkel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Thalie speelt de bal door. Ouasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Nasser met een sublieme pass. Klungelig pakt Beloufa de bal. Beloufa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Khudra 36%, Hummam Imbaba 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kabier Khudra - Hummam Imbaba 0:0

50e minuut.
Al-Nasser is nu in balbezit. Al-Nasser met een sublieme pass. M`Kelkel rent richting de bal. M`Kelkel schiet op doel. Touil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ouasti passt de bal in één keer door. Ziaya heeft problemen om de bal te vangen. Yekhlef probeert naar een medespeler te passen. Beloufa heeft problemen om de bal te vangen. Beloufa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Ouasti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïb rent richting de bal. Saïb geeft de bal voor. Ouasti rent richting de bal. Ouasti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ben probeert naar een medespeler te passen. Benyahia kopt de bal weg. Touil heeft problemen om de bal te vangen. Al-Hassan is nu in balbezit. Al-Hassan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Khudra - Hummam Imbaba 1:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seguer met een harde bal richting middenveld. Al-Nasser is nu in balbezit. Al-Nasser geeft een hoge lob. M`Kelkel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Khudra - Hummam Imbaba 2:0

88e minuut.
Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thalie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ziaya neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ouasti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Khudra 47%, Hummam Imbaba 53%.
Kabier Khudra - Hummam Imbaba 2:0