Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dibba El-Saloum MC Talj
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Saïbi de bal onder controle te krijgen. Mahiedienne is nu in balbezit. Saïbi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saïbi krijgt een gele kaart. Mahiedienne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habbati zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nahnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhmarine is nu in balbezit. Nahnah onderschept slim de pass. Nahnah passt de bal in één keer door. Laïfaoui geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Aribi geeft de bal voor. Aït-Alia kopt de bal weg. Daar is Berchiche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khendu is nu in balbezit. Khendu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Nahnah kopt de bal weg. Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef begaat een overtreding. Nazef krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dibba El-Saloum 64%, MC Talj 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dibba El-Saloum - MC Talj 0:0

48e minuut.
Mahiedienne is nu in balbezit. Habbati rent richting de bal. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dibba El-Saloum - MC Talj 0:1

54e minuut.
Nezzar is nu in balbezit. Nezzar geeft een hoge lob. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dibba El-Saloum - MC Talj 0:2

71e minuut.
Berchiche geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aït-Alia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tikhmarine is nu in balbezit. Tikhmarine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Habbati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aribi is nu in balbezit. Aribi passt de bal in één keer door. Khendu is nu in balbezit. Khendu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Saïbi geeft een hoge lob. Inworp. Nezzar met een snelle inworp. Habbati is nu in balbezit. Habbati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dibba El-Saloum 56%, MC Talj 44%.
Dibba El-Saloum - MC Talj 0:2