Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Wahs MO Bekere
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Sayah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheklam verovert de bal door een tackle van achteren. Cheklam passt de bal in één keer door. Khadda is nu in balbezit. Khadda haalt uit met een fantastische trap. Sam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Khadda heeft problemen om de bal te vangen. Sam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sayah rent richting de bal. Cheklam verovert de bal door een tackle van achteren. Mimouni rent richting de bal. Cheklam onderschept slim de pass. Cheklam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khadda springt en kopt de bal. Sam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Wahs - MO Bekere 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Wahs 51%, MO Bekere 49%.
Tawiel Wahs - MO Bekere 1:0

49e minuut.
Benmabrouk is nu in balbezit. Natouri is nu in balbezit. Benmabrouk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benmabrouk krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Benmabrouk geeft de bal voor. Bezzaz heeft problemen om de bal te vangen. Racim rent richting de bal. Racim schiet op doel. Wattar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tawiel Wahs - MO Bekere 1:1

80e minuut.
Benmabrouk probeert naar een medespeler te passen. Racim controleert de bal met de borst. Youcef is nu in balbezit. Aït Ali onderschept slim de pass. Aït Ali schiet op doel. Wattar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Wahs 51%, MO Bekere 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Wahs - MO Bekere 1:1