Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D3.02
  • Stadion: MO Jamal Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2779
MO Jamal Dibba El-Saloum
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Cherrad rent richting de bal. Merzekane is nu in balbezit. Cherrad rent richting de bal. Merzekane bereikt de bal nog maar net als eerste. Merzekane haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Jamal 35%, Dibba El-Saloum 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MO Jamal - Dibba El-Saloum 0:0

48e minuut.
Zeroual verovert de bal door een tackle van achteren. Zeroual speelt de bal door. Merzekane rent richting de bal. Merzekane haalt uit met een fantastische trap. Bouabdallah probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Tikhmarine de bal. Zeroual is nu in balbezit. Tikhmarine verovert de bal door een tackle van achteren. Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khendu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MO Jamal - Dibba El-Saloum 0:1

59e minuut.
Bourebbou bereikt de bal nog maar net als eerste. Larbes onderschept slim de pass. Larbes met een sublieme pass. Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Khendu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Aribi passt de bal in één keer door. Ali is nu in balbezit. Ali geeft een lange en hoge pass. Merzekane heeft problemen om de bal te vangen. Merzekane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Larbes is nu in balbezit. Cherrad verovert de bal door een tackle van achteren. Merzekane rent richting de bal. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wahby geeft de bal voor. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Merzekane de bal. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Aribi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saïdoun met een snelle inworp. Cherrad is nu in balbezit. Cherrad geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Larbes rent richting de bal. Merzekane verovert de bal door een tackle van achteren. Cherrad is nu in balbezit. Merzekane is nu in balbezit. Merzekane draait met de bal, schiet en ... Bouabdallah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MO Jamal 40%, Dibba El-Saloum 60%.
MO Jamal - Dibba El-Saloum 0:1