Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Talj Al Dhafra Nimr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Yebda rent richting de bal. Yebda geeft de bal voor. Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennabi draait met de bal, schiet en ... Sebbar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Talj - Al Dhafra Nimr 1:0

11e minuut.
Belaoued is nu in balbezit. Belaoued draait met de bal, schiet en ... Morceli heeft problemen om de bal te vangen. Megharia rent richting de bal. Megharia schiet op doel. Djermouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Megharia probeert naar een medespeler te passen. Belaoued bereikt de bal nog maar net als eerste. Morceli rent richting de bal. Megharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Megharia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Seguer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morceli heeft problemen om de bal te vangen. Morceli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bennabi de bal. Bennabi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Adjali geeft een hoge lob. Saïb kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Megharia de bal onder controle te krijgen. Belaoued bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaoued haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sulb Talj - Al Dhafra Nimr 1:1

39e minuut.
Ouali geeft een hoge lob. Ajebbar is nu in balbezit. Ajebbar probeert naar een medespeler te passen. Yebda is nu in balbezit. Yebda draait met de bal, schiet en ... Sebbar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Saïb rent richting de bal. Saïb geeft de bal voor. Boukarabila kopt de bal weg. Aruj rent richting de bal. Aruj geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Talj 58%, Al Dhafra Nimr 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sulb Talj - Al Dhafra Nimr 1:1

50e minuut.
Megharia verovert de bal door een tackle van achteren. Djebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Megharia onderschept slim de pass. Megharia draait met de bal, schiet en ... Djermouni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Talj - Al Dhafra Nimr 1:2

55e minuut.
Djebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Djebar passt de bal met de wreef. Mansouri is nu in balbezit. Megharia rent richting de bal. Megharia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Djebar geeft de bal voor. Boukarabila kopt de bal weg. Mansouri heeft problemen om de bal te vangen. Belaoued bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaoued draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Seguer is nu in balbezit. Boukarabila is nu in balbezit. Boukarabila probeert naar een medespeler te passen. Megharia is nu in balbezit. Megharia met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Talj 64%, Al Dhafra Nimr 36%.
Sulb Talj - Al Dhafra Nimr 1:2