Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif El-Jazeerah Tawiel Sokkar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Daoud is nu in balbezit. Daoud speelt de bal door. Daar is Attaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méniri rent richting de bal. Méniri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tarik geeft een hoge lob. Daoud is nu in balbezit. Daoud passt de bal met de wreef. Aït Ouamar rent richting de bal. Aït Ouamar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Attaf geeft een hoge lob. Daar is Méniri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belhocine bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Amine Aoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attaf onderschept slim de pass. Attaf passt de bal zonder na te denken. Méniri rent richting de bal. Méniri schiet op doel. Saadallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daoud met een sublieme pass. Amine Aoudia heeft problemen om de bal te vangen. Daoud speelt de bal door. Aït Ouamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït Ouamar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif El-Jazeerah - Tawiel Sokkar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif El-Jazeerah 55%, Tawiel Sokkar 45%.
Latif El-Jazeerah - Tawiel Sokkar 1:0

53e minuut.
Abbar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouiched met een sublieme pass. Zafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri rent richting de bal. Méniri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ben Tifour met de inworp. Rouiched bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouiched geeft een hoge lob. Méniri rent richting de bal. Méniri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Amine Aoudia heeft problemen om de bal te vangen. Attaf is nu in balbezit. Attaf passt de bal in één keer door. Méniri rent richting de bal. Méniri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
El Harrachi is nu in balbezit. Khaled verovert de bal door een tackle van achteren. Khaled geeft een hoge lob. Chalali rent richting de bal. Chalali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif El-Jazeerah 50%, Tawiel Sokkar 50%.
Latif El-Jazeerah - Tawiel Sokkar 1:0