Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D3.02
  • Stadion: MC Talj Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2796
MC Talj Hummam Imbaba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ouasti is nu in balbezit. Berchiche verovert de bal door een tackle van achteren. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouasti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Seguer geeft een lange en hoge pass. Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouhib probeert naar een medespeler te passen. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC Talj 31%, Hummam Imbaba 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MC Talj - Hummam Imbaba 0:0

66e minuut.
Beloufa is nu in balbezit. Beloufa met een sublieme pass. Mouhib speelt de bal door. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MC Talj - Hummam Imbaba 1:0

73e minuut.
Drid met een sublieme pass. Berchiche rent richting de bal. Ouasti onderschept slim de pass. Thalie rent richting de bal. Thalie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Drid de bal onder controle te krijgen. Thalie is nu in balbezit. Thalie draait met de bal, schiet en ... Bellabes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MC Talj - Hummam Imbaba 1:1

82e minuut.
Laïfaoui is nu in balbezit. Laïfaoui passt de bal in één keer door. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap. Seguer probeert de bal aan de voet te houden. Benaouda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekhlef verovert de bal door een tackle van achteren. Yekhlef speelt de bal door. Habbati is nu in balbezit. Habbati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MC Talj - Hummam Imbaba 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC Talj 40%, Hummam Imbaba 60%.
MC Talj - Hummam Imbaba 2:1