Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Sokkar MC Talj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bouazgui passt de bal met de wreef. Méniri rent richting de bal. Berchiche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Méniri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouazgui komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Berchiche kopt de bal weg. Berchiche probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berchiche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Habbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouiched onderschept slim de pass. Rouiched passt de bal met de wreef. Bouazgui rent richting de bal. Bouazgui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rouiched is nu in balbezit. Habbati is nu in balbezit. Hadj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadj krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nazef kan de bal niet met de borst controleren. Hadj verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj probeert naar een medespeler te passen. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mediène de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rouiched bereikt de bal nog maar net als eerste. Habbati met een sublieme pass. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne draait met de bal, schiet en ... Djoudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sokkar - MC Talj 0:1

45e minuut.
Habbati bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouiched tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Habbati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mediène zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rouiched de bal. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap. Djoudi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sokkar 46%, MC Talj 54%.
Tawiel Sokkar - MC Talj 0:1

59e minuut.
Mediène bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouiched verovert de bal door een tackle van achteren. Rouiched geeft een lange en hoge pass. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tawiel Sokkar - MC Talj 1:1

67e minuut.
Habbati probeert naar een medespeler te passen. Hadj rent richting de bal. Hadj met een sublieme pass. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sokkar - MC Talj 1:2

75e minuut.
Bouazgui heeft problemen om de bal te vangen. Méniri rent richting de bal. Mediène is nu in balbezit. Méniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Méniri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Nezzar passt de bal in één keer door. Habbati is nu in balbezit. Habbati passt de bal in één keer door. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap. Djoudi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sokkar 44%, MC Talj 56%.
Tawiel Sokkar - MC Talj 1:2