Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ES Sukoor Bezii Shibel
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Taïder probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi rent richting de bal. El Hassani is nu in balbezit. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Saïfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïfi met een sublieme pass. Racim is nu in balbezit. Bouzid onderschept slim de pass. Bouzid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Sukoor 49%, Bezii Shibel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ES Sukoor - Bezii Shibel 0:0

46e minuut.
Aksas probeert naar een medespeler te passen. Ouznadji is nu in balbezit. Sebdou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sebdou krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bendjedid probeert naar een medespeler te passen. ibn Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi is nu in balbezit. El Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mekhloufi kopt de bal weg. El Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksas begaat een overtreding. Aksas krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bouzid is nu in balbezit. Lazizi is nu in balbezit. Ousserir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lazizi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bouzid kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Saïfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bouzid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouzid passt de bal in één keer door. Daar is Lazizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazizi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Sukoor 54%, Bezii Shibel 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ES Sukoor - Bezii Shibel 0:0