Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Asad Sulb Narr
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Kahla passt de bal zonder na te denken. Daar is Rachedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guendouz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Guendouz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guendouz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
ibn Ziri kopt de bal weg. Yahiaoui speelt de bal door. Thalie rent richting de bal. Thalie schiet op doel. Bellat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Asad - Sulb Narr 0:1

8e minuut.
El Djazaria raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taos komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Al-Hassan geeft een hoge lob. Daar is Abdoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerbah kopt de bal weg. Klungelig pakt Ouadah de bal. Ouadah draait met de bal, schiet en ... Abdoun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Safa Asad - Sulb Narr 1:1

17e minuut.
Daar is Kahla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Ouadah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouadah haalt uit met een fantastische trap. Abdoun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Asad - Sulb Narr 2:1

20e minuut.
Benmoussa speelt de bal door. Thalie rent richting de bal. Rachedi rent richting de bal. Thalie verovert de bal door een tackle van achteren. Thalie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kahla met een sublieme pass. Thalie rent richting de bal. Taos is nu in balbezit. Yahiaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Yahiaoui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Asad 57%, Sulb Narr 43%.
Al Safa Asad - Sulb Narr 2:1

57e minuut.
Rachedi met een sublieme pass. Daar is Al-Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Hassan geeft de bal voor. Mouhib rent richting de bal. Mouhib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Djaout geeft een hoge lob. Benmoussa probeert de bal aan de voet te houden. Al-Hassan is nu in balbezit. Ouadah heeft problemen om de bal te vangen. Ouadah geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Taos is nu in balbezit. Yahiaoui onderschept slim de pass. Yahiaoui speelt de bal door. Thalie rent richting de bal. Thalie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Benmoussa rent richting de bal. ibn Ziri is nu in balbezit. Taos rent richting de bal. Ouadah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouadah geeft een hoge lob. Abdoun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mouhib rent richting de bal. Mouhib schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Asad 46%, Sulb Narr 54%.
Al Safa Asad - Sulb Narr 2:1