Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasr Khudra Ithad Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ali rent richting de bal. Ammour onderschept slim de pass. Ammour passt de bal zonder na te denken. Bentayeb rent richting de bal. Bentayeb schiet op doel. De bal raakt de paal. Benabdellah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Khudra - Ithad Sikkiyn 1:0

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ouslati zal de hoekschop nemen. Daar is Hadj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali rent richting de bal. Raho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho haalt uit met een fantastische trap. Maroc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Inworp. Harek met een snelle inworp. Touil bereikt de bal nog maar net als eerste. Touil geeft een lange en hoge pass. Malek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nasr Khudra - Ithad Sikkiyn 1:1

35e minuut.
Bentayeb rent richting de bal. Bentayeb draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Deghiche de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benounes neemt de hoekschop. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Dziria passt de bal in één keer door. Hadj geeft een lange en hoge pass. Bentayeb rent richting de bal. Bentayeb schiet op doel. Benabdellah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Benounes met een snelle inworp. Ammour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammour passt de bal zonder na te denken. N`Soumer geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Khudra 48%, Ithad Sikkiyn 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasr Khudra - Ithad Sikkiyn 1:1

72e minuut.
Bennabi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ouslati met de inworp. Raho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Khudra 36%, Ithad Sikkiyn 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasr Khudra - Ithad Sikkiyn 1:1