Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheik Al. El-Araby ES Sukoor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
ibn Ziad onderschept slim de pass. ibn Ziad geeft de bal voor. Daar is Besseghir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap. Bouazgui bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Idir probeert naar een medespeler te passen. Assami rent richting de bal. Besseghir onderschept slim de pass. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ... Bouazgui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al. El-Araby 55%, ES Sukoor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheik Al. El-Araby - ES Sukoor 0:0

47e minuut.
Idir is nu in balbezit. Mekhloufi is nu in balbezit. Assami is nu in balbezit. Mekhloufi onderschept slim de pass. Mekhloufi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ouslati passt de bal met de wreef. Zafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim speelt de bal door. Harbi rent richting de bal. Harbi draait met de bal, schiet en ... Beloufa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
ibn Ziad geeft een lange en hoge pass. Mekhloufi rent richting de bal. Besseghir verovert de bal door een tackle van achteren. Besseghir haalt uit met een fantastische trap. Bouazgui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bouazgui met een harde bal richting middenveld. Harbi rent richting de bal. Taïder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taïder krijgt een gele kaart.

85e minuut.
M`Kelkel geeft de bal voor. Racim met een sublieme pass. Besseghir heeft problemen om de bal te vangen. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheik Al. El-Araby - ES Sukoor 0:1

88e minuut.
Zafour speelt de bal door. Beloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi verovert de bal door een tackle van achteren. Harbi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al. El-Araby 53%, ES Sukoor 47%.
Sheik Al. El-Araby - ES Sukoor 0:1