Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Asad Ithad Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Djaout passt de bal zonder na te denken. Raho is nu in balbezit. Malek is nu in balbezit. Raho is nu in balbezit. Raho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bellat trapt de bal weg. Zakaria controleert de bal met de borst. Mouhib maakt een afschuwelijke overtreding. Mouhib krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Zakaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Hassan speelt de bal door. Mouhib rent richting de bal. Ouadah is nu in balbezit. Ouadah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Asad - Ithad Sikkiyn 1:0

39e minuut.
Malek schiet op doel. Bellat met een sublieme pass. Daar is Zakaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raho rent richting de bal. Raho draait met de bal, schiet en ... Bellat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Safa Asad - Ithad Sikkiyn 1:1

44e minuut.
Malek rent richting de bal. Daar is Raho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Asad 73%, Ithad Sikkiyn 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Asad - Ithad Sikkiyn 1:1

48e minuut.
Dziria passt de bal in één keer door. Zakaria geeft een hoge lob. Malek rent richting de bal. Raho rent richting de bal. Raho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
El Mouhib rent richting de bal. Raho verovert de bal door een tackle van achteren. Raho passt de bal in één keer door. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Djaout speelt de bal door. Raho rent richting de bal. Raho met een sublieme pass. Ouadah rent richting de bal. Ouadah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Harek rent richting de bal. Ouadah rent richting de bal. Ouadah met een sublieme pass. Mouhib is nu in balbezit. Mouhib draait met de bal, schiet en ... Benabdellah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cerbah zal de hoekschop nemen. El Djazaria rent richting de bal. Mouhib rent richting de bal. Mouhib draait met de bal, schiet en ... Zakaria probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Asad 35%, Ithad Sikkiyn 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Asad - Ithad Sikkiyn 1:1