Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Shibel JS Jambers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Kaddache is nu in balbezit. Farhi rent richting de bal. Aksas is nu in balbezit. Farhi verovert de bal door een tackle van achteren. Farhi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazizi haalt uit met een fantastische trap. Mediène met een sublieme pass. Aksas is nu in balbezit. Aksas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bendjedid onderschept slim de pass. Bendjedid met een sublieme pass. Daar is Bennabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bennabi schiet op doel. Djebar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Shibel - JS Jambers 0:1

32e minuut.
Daar is Ouznadji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouznadji geeft een hoge lob. Amine Aoudia rent richting de bal. Bennabi verovert de bal door een tackle van achteren. Bennabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Shibel - JS Jambers 0:2

37e minuut.
Mediène geeft de bal voor. Ichalalène rent richting de bal. Ichalalène passt de bal zonder na te denken. Bennabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennabi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Shibel - JS Jambers 0:3

42e minuut.
Saïfi rent richting de bal. Ouznadji is nu in balbezit. Ouznadji geeft een hoge lob. Lazizi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Shibel 61%, JS Jambers 39%.
Bezii Shibel - JS Jambers 0:3

47e minuut.
Aksas is nu in balbezit. Aksas passt de bal in één keer door. Lazizi rent richting de bal. Lazizi schiet op doel. Taha probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Shibel - JS Jambers 1:3

50e minuut.
Aksas passt de bal met de wreef. Ouznadji is nu in balbezit. Ouznadji speelt de bal door. Lazizi heeft problemen om de bal te vangen. Lazizi schiet op doel. Belkacem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ichalalène met de inworp. Hadj Adlane rent richting de bal. Bouazgui onderschept slim de pass. Bouazgui schiet op doel. Djebar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Shibel - JS Jambers 1:4

82e minuut.
Ouznadji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goudjil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Shibel 42%, JS Jambers 58%.
Bezii Shibel - JS Jambers 1:4