Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ES Sukoor Kawkab El-Saloum
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Beloufa met een harde bal richting middenveld. Tabet kopt de bal weg. Daar is Ouslati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouaoudia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaoudia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
El Hassani rent richting de bal. El Hassani passt de bal met de wreef. Racim rent richting de bal. Bouaoudia onderschept slim de pass. Bouaoudia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Racim probeert naar een medespeler te passen. Sebdou rent richting de bal. Sebdou passt de bal zonder na te denken. El Hassani rent richting de bal. El Hassani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ES Sukoor - Kawkab El-Saloum 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Racim de bal. Harbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi met een sublieme pass. Lebbihi rent richting de bal. Lebbihi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Arkoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bouaoudia de bal. ibn Ziad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bouaoudia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouaoudia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ES Sukoor - Kawkab El-Saloum 1:1

42e minuut.
Racim is nu in balbezit. Bouaoudia onderschept slim de pass. Bouaoudia passt de bal zonder na te denken. Lebbihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebbihi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Sukoor 63%, Kawkab El-Saloum 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ES Sukoor - Kawkab El-Saloum 1:1

48e minuut.
Belkaid onderschept slim de pass. Belkaid passt de bal met de wreef. Racim is nu in balbezit. Bouaoudia onderschept slim de pass. Bouaoudia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Belkaid geeft een hoge lob. Taïder rent richting de bal. Taïder geeft een hoge lob. Sebdou rent richting de bal. Sebdou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Belloumi rent richting de bal. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Bouaoudia rent richting de bal. Bouaoudia draait met de bal, schiet en ... Beloufa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ES Sukoor 62%, Kawkab El-Saloum 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ES Sukoor - Kawkab El-Saloum 1:1