Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Souhag Nasr Khudra
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Khendu rent richting de bal. Khendu probeert naar een medespeler te passen. Berchiche heeft problemen om de bal te vangen. Ammour verovert de bal door een tackle van achteren. Ammour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Khendu is nu in balbezit. Bentayeb onderschept slim de pass. Ammour rent richting de bal. Bentayeb rent richting de bal. Bentayeb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Domrane geeft een lange en hoge pass. N`Soumer bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Soumer speelt de bal door. Ammour probeert de bal met de borst te controleren. Ammour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Khellil met een sublieme pass. Mansouri rent richting de bal. Ammour begaat een overtreding. Ammour krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Souhag 62%, Nasr Khudra 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shaab Souhag - Nasr Khudra 0:0

52e minuut.
Aït Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Aït Ali probeert naar een medespeler te passen. Hadj Aïssa is nu in balbezit. Hadj Aïssa geeft een hoge lob. Benounes kopt de bal weg. Mohamed probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ammour speelt de bal door. Mekehout is nu in balbezit. Met opzet legt Bennabi zijn tegenspeler op de grond. Bennabi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Souhag 64%, Nasr Khudra 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shaab Souhag - Nasr Khudra 0:0