Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheik Al. El-Araby Ithad Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Harek geeft een lange en hoge pass. Inworp. ibn Ziri met een snelle inworp. Zafour rent richting de bal. Zafour geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
ibn Ziri passt de bal in één keer door. Harbi rent richting de bal. Zafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi is nu in balbezit. Harbi schiet op doel. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Zafour is nu in balbezit. Zafour probeert naar een medespeler te passen. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi verovert de bal door een tackle van achteren. Harbi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al. El-Araby 44%, Ithad Sikkiyn 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheik Al. El-Araby - Ithad Sikkiyn 0:0

53e minuut.
Malek onderschept slim de pass. Raho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi rent richting de bal. Raho onderschept slim de pass. Raho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dib bereikt de bal nog maar net als eerste. Raho onderschept slim de pass. Idir is nu in balbezit. Raho onderschept slim de pass. Raho draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Malek is nu in balbezit. Mekhloufi rent richting de bal. Malek onderschept slim de pass. Raho rent richting de bal. Raho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ali probeert naar een medespeler te passen. Malek rent richting de bal. Djoudi onderschept slim de pass. Raho verovert de bal door een tackle van achteren. Raho haalt uit met een fantastische trap. Bouazgui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Idir bereikt de bal nog maar net als eerste. Idir probeert naar een medespeler te passen. Ghafour geeft een lange en hoge pass. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek haalt uit met een fantastische trap. Bouazgui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheik Al. El-Araby 68%, Ithad Sikkiyn 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sheik Al. El-Araby - Ithad Sikkiyn 0:0