Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gagi Buggy Nerds
mhjh Tactiek 352-swan-left
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 52.3
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Benko bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko passt de bal met de wreef. Voordeckers heeft problemen om de bal te vangen. Voordeckers geeft de bal voor. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmanidze bokst de bal weg. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 0:1

10e minuut.
Végh geeft een hoge lob. Felczak rent richting de bal. Shevchuk onderschept slim de pass. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Surmanidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barkaia controleert de bal met de borst. Benko probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk schiet op doel. Surmanidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 0:2

15e minuut.
Alamanos rent richting de bal. Alamanos speelt de bal door. Złotorowicz rent richting de bal. Złotorowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 1:2

16e minuut.
Asamoah geeft een lange en hoge pass. Rousseau kopt de bal weg. Asamoah rent richting de bal. Asamoah draait met de bal, schiet en ... Rousseau probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Premkumar met een sublieme pass. Benko met een sublieme pass. Felczak rent richting de bal. Shevchuk onderschept slim de pass. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 1:3

21e minuut.
Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers geeft de bal voor. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 1:4

22e minuut.
Voordeckers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov probeert naar een medespeler te passen. Złotorowicz is nu in balbezit. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Antila met de inworp. Végh met een sublieme pass. Antila is nu in balbezit. Antila geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Voordeckers speelt de bal door. Asamoah is nu in balbezit. Asamoah probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Végh passt de bal in één keer door. Premkumar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignjatov. Ignjatov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gagi 51%, Buggy Nerds 49%.
gagi - Buggy Nerds 1:4

48e minuut.
Mafaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos verovert de bal door een tackle van achteren. Alamanos passt de bal met de wreef. Złotorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotorowicz draait met de bal, schiet en ... Zdrzałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Zhuravliov kopt de bal weg. Végh probeert naar een medespeler te passen. Benko probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk heeft problemen om de bal te vangen. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 1:5

54e minuut.
do Pandeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kerr rent richting de bal. Kerr met een sublieme pass. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pandeiro begaat een overtreding. Ignjatov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antila met een snel genomen vrije trap. Saponiero probeert naar een medespeler te passen. Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mejía komt het veld opgelopen. Tuntitanasup komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zdrzałek probeert naar een medespeler te passen. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers met een sublieme pass. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk schiet op doel. Surmanidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - Buggy Nerds 1:6

65e minuut.
Alamanos kopt de bal weg. Zhuravliov is nu in balbezit. Met opzet legt Złotorowicz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Złotorowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Złotorowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Daar is Mafaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mafaldo passt de bal met de wreef. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft de bal voor. Shevchuk krijgt zijn hoofd ertegen. Surmanidze bokst de bal weg.

74e minuut.
Mejía speelt de bal door. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers passt de bal in één keer door. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Chinoranský komt het veld opgelopen. Surmanidze trapt de bal weg van het doel. Saponiero kan de bal niet met de borst controleren. Premkumar probeert naar een medespeler te passen. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Inworp. Bolchiş komt het veld opgelopen. Sadmi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bolchiş geeft een hoge lob. Staško kopt de bal weg. Antila is nu in balbezit. Antila geeft een hoge lob. Ignjatov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Kerr de bal. do Pandeiro rent richting de bal. do Pandeiro passt de bal in één keer door. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Mejía de bal. Mejía passt de bal met de wreef. Benko met een sublieme pass. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gagi 61%, Buggy Nerds 39%.
gagi - Buggy Nerds 1:6