Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Tbilisi FC. MAMISONI
1111 Tactiek 523
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 33.2
adequate Schieten poor
average Passen average
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Kulka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roztoczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavazza geeft een lange en hoge pass. Alcântara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz geeft een hoge lob. Badaczewski probeert de bal met de borst te controleren. Ebanoidze is nu in balbezit. Ebanoidze geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Olivera is nu in balbezit. Olivera met een sublieme pass. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Żeromski kopt de bal weg. Serbanescu met een sublieme pass. Ebanoidze probeert naar een medespeler te passen. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 48%, FC. MAMISONI 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dinamo Tbilisi - FC. MAMISONI 0:0

48e minuut.
Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek passt de bal zonder na te denken. Kulka is nu in balbezit. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Alcântara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczęściarz komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comodoro komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ragaman kopt de bal weg. Klipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervoso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hervoso krijgt een gele kaart. Klipa raakt geblesseerd tijdens het duel. Badaczewski met een snel genomen vrije trap. Grişu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mokritskiy verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Eckardt rent richting de bal. Eckardt geeft de bal voor. Sartzetakis heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski rent richting de bal. Żeromski draait met de bal, schiet en ... Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Sartzetakis passt de bal zonder na te denken. Olivera is nu in balbezit. Met opzet legt Ebanoidze zijn tegenspeler op de grond. Ebanoidze krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 42%, FC. MAMISONI 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dinamo Tbilisi - FC. MAMISONI 0:0