Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. MAMISONI Buggy Nerds
523 Tactiek 352-swan-left
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 51.9
weak Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Benko is nu in balbezit. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Benko rent richting de bal. Benko geeft de bal voor. Shevchuk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Mata geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asamoah met de inworp. Voordeckers geeft een hoge lob. Shevchuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
do Pandeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata is nu in balbezit. Asamoah verovert de bal door een tackle van achteren. Asamoah geeft een lange en hoge pass. Daar is Sartzetakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Asamoah onderschept slim de pass. Daar is Asamoah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asamoah passt de bal zonder na te denken. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MAMISONI - Buggy Nerds 0:1

13e minuut.
Voordeckers is nu in balbezit. Daar is Voordeckers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voordeckers passt de bal in één keer door. Daar is Shevchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Cano bokst de bal weg. Kulka kopt de bal weg. Asamoah probeert de bal met de borst te controleren. Asamoah draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MAMISONI - Buggy Nerds 0:2

28e minuut.
Voordeckers is nu in balbezit. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Shevchuk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Voordeckers de bal onder controle te krijgen. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Végh speelt de bal door. Shevchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Serbanescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serbanescu krijgt een gele kaart. Shevchuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Shevchuk neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Benko rent richting de bal. Benko passt de bal met de wreef. Shevchuk is nu in balbezit. Shevchuk haalt uit met een fantastische trap. Sartzetakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MAMISONI - Buggy Nerds 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. MAMISONI 77%, Buggy Nerds 23%.
FC. MAMISONI - Buggy Nerds 0:3

55e minuut.
Inworp. Comodoro komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Shevchuk kopt de bal weg. Kulka rent richting de bal. Asamoah onderschept slim de pass. Asamoah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MAMISONI - Buggy Nerds 0:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuntitanasup komt het veld opgelopen. Mejía komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Olivera met een snelle inworp. Grişu geeft een hoge lob. Mafaldo kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olivera zal de hoekschop nemen. Zdrzałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mejía geeft een hoge lob. Voordeckers kopt de bal weg. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MAMISONI - Buggy Nerds 0:5

68e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asamoah met de inworp. Voordeckers geeft een hoge lob. Cano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Doeltrap. Chinoranský komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zdrzałek met een harde bal richting middenveld. Asamoah rent richting de bal. Asamoah passt de bal zonder na te denken. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Voordeckers met een sublieme pass. Benko is nu in balbezit. Benko passt de bal zonder na te denken. Shevchuk rent richting de bal. Shevchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
do Pandeiro passt de bal in één keer door. Voordeckers probeert naar een medespeler te passen. Asamoah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asamoah draait met de bal, schiet en ... Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. MAMISONI 66%, Buggy Nerds 34%.
FC. MAMISONI - Buggy Nerds 0:5