Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Tbilisi gagi
1111 Tactiek mhjh
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 52.6
zwak Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Ignjatov passt de bal in één keer door. Gerónimo geeft een lange en hoge pass. Antila geeft een hoge lob. Alayza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:1

25e minuut.
Barkaia speelt de bal door. Antila rent richting de bal. Antila passt de bal in één keer door. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško schiet op doel. Guercini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ignjatov passt de bal met de wreef. Alayza rent richting de bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza verovert de bal door een tackle van achteren. Alayza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Alamanos rent richting de bal. Alamanos geeft een lange en hoge pass. Daar is Mokritskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staško is nu in balbezit. Staško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:2

35e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos passt de bal in één keer door. Alayza is nu in balbezit. Alayza schiet op doel. Guercini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 69%, gagi 31%.
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:2

47e minuut.
Antila passt de bal in één keer door. Saponiero rent richting de bal. Saponiero passt de bal met de wreef. Alayza rent richting de bal. Alayza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Nazyapmaz kopt de bal weg. Antila rent richting de bal. Antila passt de bal met de wreef. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:3

54e minuut.
Alamanos onderschept slim de pass. Alamanos met een sublieme pass. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov geeft de bal voor. Staško maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:4

67e minuut.
Antila bereikt de bal nog maar net als eerste. Antila geeft een hoge lob. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško schiet op doel. Guercini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hervoso met een sublieme pass. Saponiero is nu in balbezit. Saponiero geeft een lange en hoge pass. Staško maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Alamanos met een sublieme pass. Klungelig pakt Alayza de bal. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza onderschept slim de pass. Alayza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolchiş komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Buitenspel voor Staško. Goede buitenspelval van de verdediging. Avsajanishvili komt het veld opgelopen. Sadmi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rousseau rent richting de bal. Rousseau geeft de bal voor. Klungelig pakt Nazyapmaz de bal. Staško is nu in balbezit. Staško schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 67%, gagi 33%.
FC Dinamo Tbilisi - gagi 0:4