Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gacvetili Abscesi A V A Z A
Normal Tactiek kio
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41.2
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Budagashvili met een sublieme pass. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... Zenaishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Peikrishvili passt de bal zonder na te denken. Kantidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantidze met een sublieme pass. Klungelig pakt Sologhashvili de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Milowicz de bal. Zhordania is nu in balbezit. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:1

15e minuut.
Iamanidze geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peikrishvili met een snelle inworp. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aslanishvili geeft de bal voor. Kavak heeft problemen om de bal te vangen. Iremashvili speelt de bal door. Peikrishvili is nu in balbezit. Peikrishvili geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili passt de bal zonder na te denken. Zhordania is nu in balbezit. Zhordania met een sublieme pass. Milowicz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kharatidze rent richting de bal. Andronikashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kharatidze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kharatidze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kiparoidze de bal onder controle te krijgen. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kharatidze passt de bal in één keer door. Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania geeft een lange en hoge pass. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Zenaishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Aslanishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania onderschept slim de pass. Zhordania met een sublieme pass. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Zenaishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:2

34e minuut.
Peikrishvili onderschept slim de pass. Peikrishvili met een sublieme pass. Zhordania met een sublieme pass. Milowicz rent richting de bal. Milowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:3

39e minuut.
Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania is nu in balbezit. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap. Zenaishvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:4

42e minuut.
Danelia passt de bal met de wreef. Zhordania speelt de bal door. Milowicz rent richting de bal. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Abscesi 83%, A V A Z A 17%.
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:5

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peikrishvili met de inworp. Zhordania rent richting de bal. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zenaishvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Aslanishvili heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budagashvili neemt de hoekschop. Sologhashvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Aslanishvili geeft een hoge lob. Kavak heeft problemen om de bal te vangen. Kavak geeft de bal voor. Milowicz rent richting de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zenaishvili met een harde bal richting middenveld. Daar is Budagashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budagashvili kopt de bal weg. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dzadzunashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania passt de bal in één keer door. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

55e minuut.
Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili met een sublieme pass. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz schiet op doel. Zenaishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:6

57e minuut.
Zhordania onderschept slim de pass. Zhordania speelt de bal door. Milowicz is nu in balbezit. Daar is Milowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jughashvili probeert de bal aan de voet te houden. Peikrishvili geeft een lange en hoge pass. Kiparoidze controleert de bal met de borst. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Peikrishvili met de inworp. Kantidze is nu in balbezit. Zhordania begaat een overtreding. Zhordania krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kantidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Peikrishvili onderschept slim de pass. Peikrishvili geeft de bal voor. Klungelig pakt Budagashvili de bal. Budagashvili geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sologhashvili springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Dzadzunashvili de bal. Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania speelt de bal door. Milowicz rent richting de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Budagashvili probeert naar een medespeler te passen. Zhordania rent richting de bal. Milowicz rent richting de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ... Zenaishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:7

81e minuut.
Budagashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Budagashvili passt de bal met de wreef. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak geeft een hoge lob. Sologhashvili kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Mikiashvili kopt de bal weg. Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Aslanishvili onderschept slim de pass. Zhordania onderschept slim de pass. Zhordania schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Peikrishvili is nu in balbezit. Peikrishvili passt de bal zonder na te denken. Dzadzunashvili rent richting de bal. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kantidze is nu in balbezit. Zhordania verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gacvetili Abscesi 80%, A V A Z A 20%.
Gacvetili Abscesi - A V A Z A 0:7