Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mxiaruli Ena madridista var
Normal Tactiek გლავნი
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 34.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Callejón geeft een lange en hoge pass. Akhalaia heeft problemen om de bal te vangen. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili haalt uit met een fantastische trap. Ghurchumelidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxiaruli Ena - madridista var 0:1

14e minuut.
Gakhokidze passt de bal zonder na te denken. Dekanosidze rent richting de bal. Dekanosidze passt de bal in één keer door. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxiaruli Ena - madridista var 0:2

22e minuut.
Shengelia rent richting de bal. Khinchaguishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Khinchaguishvili probeert naar een medespeler te passen. Chubinidze rent richting de bal. Chubinidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Beroshvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sotkilava komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Okriashvili neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Chubinidze de bal. Chubinidze geeft een lange en hoge pass. Udesiani kopt de bal weg. Dekanosidze probeert de bal aan de voet te houden. Mzhavanadze geeft een lange en hoge pass. Ghurchumelidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Chubinidze passt de bal zonder na te denken. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Akhalaia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Akhalaia krijgt een gele kaart. Khinchaguishvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okriashvili legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okriashvili rent richting de bal. Okriashvili draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxiaruli Ena - madridista var 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxiaruli Ena 67%, madridista var 33%.
Mxiaruli Ena - madridista var 0:3

63e minuut.
Okriashvili probeert naar een medespeler te passen. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili passt de bal zonder na te denken. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Akhalaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Khinchaguishvili passt de bal met de wreef. Chubinidze is nu in balbezit. Chubinidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Okriashvili met een sublieme pass. Sotkilava geeft een hoge lob. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxiaruli Ena - madridista var 0:4

80e minuut.
Mzhavanadze met de inworp. Klungelig pakt Okriashvili de bal. Okriashvili geeft een hoge lob. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Shavgulidze probeert naar een medespeler te passen. Beliashvili controleert de bal met de borst. Mzhavanadze probeert naar een medespeler te passen. Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili schiet op doel. Ghurchumelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxiaruli Ena 63%, madridista var 37%.
Mxiaruli Ena - madridista var 0:4