Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabeduli Mplangveli FC Iberia 1999
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 24.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Machabeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potskhveria rent richting de bal. Lomsadze onderschept slim de pass. Rejman is nu in balbezit. Rejman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kantidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potskhveria rent richting de bal. Potskhveria geeft de bal voor. Nemsitsveridze rent richting de bal. Nemsitsveridze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dzidzikashvili passt de bal zonder na te denken. Iglhaut is nu in balbezit. Iglhaut passt de bal zonder na te denken. Lomsadze is nu in balbezit. Lomsadze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Mplangveli - FC Iberia 1999 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Mplangveli 56%, FC Iberia 1999 44%.
Gabeduli Mplangveli - FC Iberia 1999 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Lomsadze de bal. Ebanoidze is nu in balbezit. Lomsadze verovert de bal door een tackle van achteren. Lomsadze draait met de bal, schiet en ... Kaidarashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Mplangveli - FC Iberia 1999 0:2

60e minuut.
Paramanovi passt de bal in één keer door. Lomsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ksovreli. Ksovreli krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lomsadze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iglhaut met een snel genomen vrije trap. Paramanovi speelt de bal door. Potskhveria is nu in balbezit. Rejman is nu in balbezit. Rejman schiet op doel. Kaidarashvili bokst de bal weg.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paramanovi zal de hoekschop nemen. Daar is Machabeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomsadze rent richting de bal. Lomsadze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Chapidze speelt de bal door. Khachirashvili rent richting de bal. Khachirashvili passt de bal zonder na te denken. Nemsitsveridze heeft problemen om de bal te vangen. Nemsitsveridze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Mplangveli - FC Iberia 1999 1:2

89e minuut.
Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut passt de bal met de wreef. Rejman is nu in balbezit. Lomsadze is nu in balbezit. Lomsadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Mplangveli 64%, FC Iberia 1999 36%.
Gabeduli Mplangveli - FC Iberia 1999 1:2