Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gagi FC. MAMISONI
mhjh Tactiek 523
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 35.8
excellent Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Ignjatov de bal. Staško rent richting de bal. Staško passt de bal in één keer door. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - FC. MAMISONI 1:0

8e minuut.
Alamanos geeft een hoge lob. Sartzetakis heeft problemen om de bal te vangen. Staško bereikt de bal nog maar net als eerste. Staško haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - FC. MAMISONI 2:0

19e minuut.
Ignjatov passt de bal met de wreef. Staško rent richting de bal. Staško passt de bal met de wreef. Alayza rent richting de bal. Alayza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rousseau geeft de bal voor. Daar is Jambourek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jambourek verovert de bal door een tackle van achteren. Jambourek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jambourek passt de bal in één keer door. Dürr is nu in balbezit. Barkaia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barkaia krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ignjatov speelt de bal door. Antila rent richting de bal. Antila speelt de bal door. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov geeft de bal voor. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gagi 45%, FC. MAMISONI 55%.
gagi - FC. MAMISONI 2:0

53e minuut.
Alamanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Alamanos geeft een hoge lob. Alayza kopt de bal weg. Daar is Staško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Comodoro komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Alayza geeft een lange en hoge pass. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Staško is nu in balbezit. Staško schiet op doel. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - FC. MAMISONI 3:0

60e minuut.
Inworp. Gerónimo met de inworp. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov geeft de bal voor. Staško geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Olivera met een snelle inworp. Gerónimo geeft een lange en hoge pass. Alayza rent richting de bal. Alayza haalt uit met een fantastische trap. Cano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - FC. MAMISONI 4:0

66e minuut.
Kulka onderschept slim de pass. Barkaia verovert de bal door een tackle van achteren. Barkaia geeft een hoge lob. Alayza is nu in balbezit. Alayza draait met de bal, schiet en ... Cano bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Staško passt de bal zonder na te denken. Alayza is nu in balbezit. Alayza met een sublieme pass. Alamanos rent richting de bal. Alamanos haalt uit met een fantastische trap. Cano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alayza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - FC. MAMISONI 5:0

76e minuut.
Doeltrap. Bolchiş komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Olivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badaczewski is nu in balbezit. Bolchiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolchiş krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Doeltrap. Avsajanishvili komt het veld opgelopen. Sadmi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Avsajanishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Avsajanishvili passt de bal met de wreef. Staško rent richting de bal. Staško haalt uit met een fantastische trap. Cano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - FC. MAMISONI 6:0

85e minuut.
Barkaia met een sublieme pass. Antila geeft de bal voor. Comodoro rent richting de bal. Avsajanishvili onderschept slim de pass. Staško springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gagi - FC. MAMISONI 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gagi 31%, FC. MAMISONI 69%.
gagi - FC. MAMISONI 7:0