Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madridista var Gacvetili Abscesi
გლავნი Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 18.6
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sotkilava met een snelle inworp. Kikalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikalishvili passt de bal met de wreef. Iremashvili is nu in balbezit. Iremashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze speelt de bal door. Aslanishvili onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sotkilava zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dekanosidze passt de bal met de wreef. Chubinidze rent richting de bal. Chubinidze passt de bal zonder na te denken. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - Gacvetili Abscesi 1:0

23e minuut.
Sambou passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sotkilava de bal. Sotkilava probeert naar een medespeler te passen. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Khinchaguishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinchaguishvili passt de bal zonder na te denken. Chubinidze is nu in balbezit. Chubinidze schiet op doel. Zenaishvili probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Khinchaguishvili geeft een lange en hoge pass. Okriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Okriashvili speelt de bal door. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - Gacvetili Abscesi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridista var 26%, Gacvetili Abscesi 74%.
madridista var - Gacvetili Abscesi 2:0

50e minuut.
Gakhokidze probeert naar een medespeler te passen. Mzhavanadze is nu in balbezit. Mzhavanadze probeert naar een medespeler te passen. Chubinidze is nu in balbezit. Chubinidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mzhavanadze passt de bal zonder na te denken. Chubinidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubinidze passt de bal in één keer door. Okriashvili is nu in balbezit. Okriashvili draait met de bal, schiet en ... Zenaishvili bokst de bal weg. Khinchaguishvili is nu in balbezit. Khinchaguishvili draait met de bal, schiet en ... Zenaishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - Gacvetili Abscesi 3:0

69e minuut.
Kantidze passt de bal zonder na te denken. Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili passt de bal in één keer door. Iremashvili is nu in balbezit. Iremashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
madridista var - Gacvetili Abscesi 3:1

85e minuut.
Dekanosidze rent richting de bal. Dekanosidze geeft een hoge lob. Daar is Kiparoidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khinchaguishvili rent richting de bal. Khinchaguishvili haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madridista var 38%, Gacvetili Abscesi 62%.
madridista var - Gacvetili Abscesi 3:1