Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A V A Z A Mxiaruli Ena
kio Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 18.7
formidabel Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Zhordania rent richting de bal. Sologhashvili rent richting de bal. Zhordania rent richting de bal. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili schiet op doel. Ghurchumelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 1:0

3e minuut.
Akhalaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhalaia geeft een hoge lob. Budagashvili kopt de bal weg. Milowicz rent richting de bal. Milowicz schiet op doel. Ghurchumelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania probeert naar een medespeler te passen. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz schiet op doel. Ghurchumelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sologhashvili is nu in balbezit. Akhalaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Sologhashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 2:0

8e minuut.
Totadze rent richting de bal. Kharatidze onderschept slim de pass. Kharatidze geeft de bal voor. Milowicz rent richting de bal. Milowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 3:0

10e minuut.
Totadze rent richting de bal. Sologhashvili onderschept slim de pass. Sologhashvili geeft de bal voor. Daar is Milowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Budagashvili speelt de bal door. Peikrishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Peikrishvili geeft de bal voor. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Zhordania speelt de bal door. Milowicz is nu in balbezit. Danelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Budagashvili speelt de bal door. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz passt de bal met de wreef. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Budagashvili passt de bal zonder na te denken. Maghalashvili heeft problemen om de bal te vangen. Maghalashvili passt de bal met de wreef. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 4:0

21e minuut.
Rupała probeert de bal met de borst te controleren. Rupała geeft een hoge lob. Udesiani probeert de bal met de borst te controleren. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 5:0

27e minuut.
Udesiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budagashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Akhalaia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maghalashvili met een snelle inworp. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Chitanava geeft een hoge lob. Inworp. Maghalashvili met de inworp. Sologhashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Beliashvili rent richting de bal. Zhordania verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania passt de bal zonder na te denken. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Udesiani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Budagashvili met de inworp. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

42e minuut.
Sologhashvili geeft een lange en hoge pass. Zhordania bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhordania passt de bal in één keer door. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Ghurchumelidze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Akhalaia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maghalashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghalashvili geeft de bal voor. Daar is Milowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 6:0

44e minuut.
Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zhordania heeft problemen om de bal te vangen. Zhordania passt de bal zonder na te denken. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 10%, Mxiaruli Ena 90%.
A V A Z A - Mxiaruli Ena 6:0

53e minuut.
Shengelia is nu in balbezit. Maghalashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Maghalashvili speelt de bal door. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kharatidze met de inworp. Maghalashvili geeft de bal voor. Danelia heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz rent richting de bal. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 7:0

63e minuut.
Maghalashvili met een snelle inworp. Sologhashvili probeert naar een medespeler te passen. Zhordania met een sublieme pass. Klungelig pakt Milowicz de bal. Milowicz schiet op doel. Ghurchumelidze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Akhalaia verovert de bal door een tackle van achteren. Akhalaia speelt de bal door. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 8:0

73e minuut.
Ghurchumelidze met een sublieme pass. Budagashvili kopt de bal weg. Zhordania speelt de bal door. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 9:0

78e minuut.
Rupała geeft de bal voor. Budagashvili kopt de bal weg. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz schiet op doel. Ghurchumelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 10:0

80e minuut.
Daar is Zhordania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhordania passt de bal met de wreef. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akhalaia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 11:0

83e minuut.
Zhordania geeft een lange en hoge pass. Maghalashvili is nu in balbezit. Maghalashvili geeft een lange en hoge pass. Milowicz springt en kopt de bal. Ghurchumelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Mxiaruli Ena 12:0

86e minuut.
Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz passt de bal in één keer door. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Peikrishvili geeft een lange en hoge pass. Maghalashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghalashvili passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milowicz de bal. Milowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akhalaia heeft problemen om de bal te vangen. Milowicz is nu in balbezit. Milowicz haalt uit met een fantastische trap. Ghurchumelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Inworp. Maghalashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sologhashvili rent richting de bal. Sologhashvili schiet op doel. Ghurchumelidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Klungelig pakt Maghalashvili de bal. Maghalashvili geeft een lange en hoge pass. Danelia heeft problemen om de bal te vangen. Budagashvili rent richting de bal. Budagashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 16%, Mxiaruli Ena 84%.
A V A Z A - Mxiaruli Ena 12:0