Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Iberia 1999 Absurduli Moazrovne
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Iglhaut is nu in balbezit. Lazariashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Lazariashvili passt de bal met de wreef. Noghaideli is nu in balbezit. Noghaideli passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ionatamishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zotikishvili rent richting de bal. Zotikishvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Noghaideli de bal. Noghaideli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Zotikishvili passt de bal met de wreef. Tsurtaveli rent richting de bal. Tsurtaveli passt de bal met de wreef. Noghaideli rent richting de bal. Noghaideli schiet op doel. Kasradze bokst de bal weg.

19e minuut.
Jejelava met een harde bal richting middenveld. Inworp. Zotikishvili met een snelle inworp. Tsurtaveli is nu in balbezit. Tsurtaveli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lazariashvili kopt de bal weg. Klungelig pakt Noghaideli de bal. Iglhaut rent richting de bal. Tsurtaveli onderschept slim de pass. Tsurtaveli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iberia 1999 - Absurduli Moazrovne 0:1

38e minuut.
Lazariashvili rent richting de bal. Iglhaut onderschept slim de pass. Iglhaut passt de bal met de wreef. Lomsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomsadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Iberia 1999 59%, Absurduli Moazrovne 41%.
FC Iberia 1999 - Absurduli Moazrovne 0:1

54e minuut.
Khubejashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Khubejashvili met een sublieme pass. Noghaideli is nu in balbezit. Noghaideli haalt uit met een fantastische trap. Kasradze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iberia 1999 - Absurduli Moazrovne 0:2

59e minuut.
Kublashvili met de inworp. Iglhaut rent richting de bal. Iglhaut speelt de bal door. Lomsadze is nu in balbezit. Lomsadze draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gigineishvili bokst de bal weg.

61e minuut.
Iglhaut passt de bal met de wreef. Devdariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Devdariani speelt de bal door. Paramanovi is nu in balbezit. Paramanovi passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Khubejashvili passt de bal in één keer door. Tsurtaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsurtaveli passt de bal in één keer door. Noghaideli bereikt de bal nog maar net als eerste. Noghaideli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lazariashvili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paramanovi met een snelle inworp. Devdariani heeft problemen om de bal te vangen. Devdariani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Khubejashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Devdariani rent richting de bal. Lomsadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomsadze schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Aznaurishvili passt de bal zonder na te denken. Chapidze is nu in balbezit. Chapidze met een sublieme pass. Dzidzikashvili rent richting de bal. Dzidzikashvili passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Iberia 1999 - Absurduli Moazrovne 1:2

85e minuut.
Paramanovi is nu in balbezit. Paramanovi passt de bal in één keer door. Devdariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomsadze is nu in balbezit. Lomsadze schiet op doel. Gigineishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Iberia 1999 35%, Absurduli Moazrovne 65%.
FC Iberia 1999 - Absurduli Moazrovne 1:2