Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Tbilisi Gardauvali Mplangveli
1111 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kvirikashvili met een sublieme pass. Stepanishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos passt de bal zonder na te denken. Szczęściarz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Spinosi probeert naar een medespeler te passen. Campos speelt de bal door. Szczęściarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęściarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Gardauvali Mplangveli 1:0

24e minuut.
Spinosi met een snelle inworp. Campos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tkebuchava. Tkebuchava krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Eckardt passt de bal met de wreef. Spinosi rent richting de bal. Spinosi passt de bal zonder na te denken. Szczęściarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęściarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Żeromski de bal. Szczęściarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski is nu in balbezit. Szczęściarz is nu in balbezit. Szczęściarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Gardauvali Mplangveli 2:0

33e minuut.
Gavazza rent richting de bal. Daar is Gavazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavazza geeft de bal voor. Żeromski heeft problemen om de bal te vangen. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Gardauvali Mplangveli 3:0

37e minuut.
Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazza is nu in balbezit. Gavazza geeft een hoge lob. Szczęściarz is nu in balbezit. Szczęściarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 26%, Gardauvali Mplangveli 74%.
FC Dinamo Tbilisi - Gardauvali Mplangveli 3:0

49e minuut.
Burduli geeft de bal voor. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos met een sublieme pass. Szczęściarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęściarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Gavazza de bal. Roztoczek geeft een lange en hoge pass. Spinosi probeert de bal aan de voet te houden. Żeromski rent richting de bal. Żeromski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kvirikashvili probeert naar een medespeler te passen. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szczęściarz de bal. Szczęściarz draait met de bal, schiet en ... Baindurashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gordeli geeft de bal voor. Gavazza is nu in balbezit. Gavazza passt de bal met de wreef. Spinosi rent richting de bal. Spinosi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Baindurashvili trapt de bal weg van het doel. Gavazza is nu in balbezit. Gavazza passt de bal in één keer door. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Gardauvali Mplangveli 4:0

82e minuut.
Tkebuchava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkebuchava geeft een lange en hoge pass. Daar is Żeromski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinosi rent richting de bal. Spinosi geeft een hoge lob. Baindurashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczęściarz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Tbilisi - Gardauvali Mplangveli 5:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavazza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos probeert naar een medespeler te passen. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Eckardt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bitskinashvili de bal onder controle te krijgen. Gavazza is nu in balbezit. Szczęściarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęściarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baindurashvili trapt de bal weg. Roztoczek kopt de bal weg. Żeromski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żeromski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Tbilisi 34%, Gardauvali Mplangveli 66%.
FC Dinamo Tbilisi - Gardauvali Mplangveli 5:0