Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gabeduli Mplangveli Gacvetili Abscesi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andronikashvili met de inworp. Kikalishvili rent richting de bal. Kikalishvili geeft een lange en hoge pass. Iremashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kaidarashvili bokst de bal weg.

4e minuut.
Kantidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machabeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Machabeli speelt de bal door. Nemsitsveridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemsitsveridze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Mplangveli - Gacvetili Abscesi 1:0

21e minuut.
Ebanoidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Iremashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebanoidze rent richting de bal. Iremashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Iremashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ivanashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nemsitsveridze komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Nemsitsveridze onderschept slim de pass. Nemsitsveridze probeert naar een medespeler te passen. Iamanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemsitsveridze onderschept slim de pass. Nemsitsveridze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Mplangveli - Gacvetili Abscesi 2:0

33e minuut.
Potskhveria speelt de bal door. Gugunava rent richting de bal. Gugunava passt de bal in één keer door. Nemsitsveridze rent richting de bal. Nemsitsveridze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Iamanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemsitsveridze onderschept slim de pass. Nemsitsveridze draait met de bal, schiet en ... Kiparoidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zenaishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Mplangveli - Gacvetili Abscesi 3:0

38e minuut.
Kantidze passt de bal zonder na te denken. Iremashvili is nu in balbezit. Iremashvili draait met de bal, schiet en ... Ksovreli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaidarashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Mplangveli - Gacvetili Abscesi 3:1

42e minuut.
Davitashvili geeft een lange en hoge pass. Iamanidze rent richting de bal. Iamanidze geeft een lange en hoge pass. Nemsitsveridze rent richting de bal. Nemsitsveridze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gabeduli Mplangveli - Gacvetili Abscesi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Mplangveli 55%, Gacvetili Abscesi 45%.
Gabeduli Mplangveli - Gacvetili Abscesi 4:1

51e minuut.
Iremashvili rent richting de bal. Iremashvili geeft een hoge lob. Jughashvili rent richting de bal. Jughashvili haalt uit met een fantastische trap. Iremashvili springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantidze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzadzunashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemsitsveridze verovert de bal door een tackle van achteren. Nemsitsveridze geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Kiparoidze de bal onder controle te krijgen. Khachirashvili rent richting de bal. Khachirashvili probeert naar een medespeler te passen. Nemsitsveridze rent richting de bal. Nemsitsveridze haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kantidze rent richting de bal. Khachirashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantidze schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kantidze krijgt een gele kaart. Khachirashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machabeli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zenaishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Aslanishvili de bal. Nemsitsveridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemsitsveridze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aslanishvili de bal onder controle te krijgen. Zenaishvili bokst de bal weg.

75e minuut.
Iamanidze geeft een hoge lob. Kikalishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikalishvili passt de bal zonder na te denken. Iremashvili rent richting de bal. Iremashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gabeduli Mplangveli 43%, Gacvetili Abscesi 57%.
Gabeduli Mplangveli - Gacvetili Abscesi 4:1