Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Absurduli Moazrovne Mxiaruli Ena
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Chimakadze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tetruashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Totadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Totadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Udesiani is nu in balbezit. Zotikishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Zotikishvili probeert naar een medespeler te passen. Noghaideli is nu in balbezit. Noghaideli schiet op doel. Ghurchumelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Zotikishvili neemt de hoekschop. Khubejashvili met een sublieme pass. Noghaideli is nu in balbezit. Noghaideli draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - Mxiaruli Ena 1:0

14e minuut.
Chimakadze is nu in balbezit. Totadze onderschept slim de pass. Totadze passt de bal in één keer door. Esadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Esadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tsurtaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsurtaveli speelt de bal door. Udesiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Noghaideli onderschept slim de pass. Noghaideli draait met de bal, schiet en ... Ghurchumelidze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - Mxiaruli Ena 2:0

20e minuut.
Zotikishvili probeert de bal met de borst te controleren. Beliashvili is nu in balbezit. Zotikishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Zotikishvili geeft de bal voor. Noghaideli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - Mxiaruli Ena 3:0

24e minuut.
Totadze is nu in balbezit. Lazariashvili onderschept slim de pass. Totadze verovert de bal door een tackle van achteren. Esadze is nu in balbezit. Esadze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Shengelia onderschept slim de pass. Noghaideli verovert de bal door een tackle van achteren. Tsurtaveli is nu in balbezit. Daar is Noghaideli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noghaideli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Akhalaia met een harde bal richting middenveld. Khubejashvili kopt de bal weg. Beliashvili probeert de bal aan de voet te houden. Noghaideli rent richting de bal. Noghaideli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Javakhishvili passt de bal met de wreef. Lazariashvili rent richting de bal. Lazariashvili passt de bal in één keer door. Tsurtaveli is nu in balbezit. Tsurtaveli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - Mxiaruli Ena 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Moazrovne 46%, Mxiaruli Ena 54%.
Absurduli Moazrovne - Mxiaruli Ena 4:0

50e minuut.
Lazariashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Totadze verovert de bal door een tackle van achteren. Ionatamishvili is nu in balbezit. Totadze verovert de bal door een tackle van achteren. Totadze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Esadze is nu in balbezit. Esadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - Mxiaruli Ena 4:1

52e minuut.
Totadze heeft problemen om de bal te vangen. Tsurtaveli rent richting de bal. Totadze begaat een overtreding. Totadze krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kopaliani rent richting de bal. Kopaliani passt de bal in één keer door. Noghaideli is nu in balbezit. Noghaideli schiet op doel. Ghurchumelidze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Absurduli Moazrovne - Mxiaruli Ena 5:1

64e minuut.
Kvitsiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvitsiani geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Danelia de bal onder controle te krijgen. Zotikishvili is nu in balbezit. Zotikishvili geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Totadze verovert de bal door een tackle van achteren. Esadze is nu in balbezit. Khubejashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khubejashvili krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kopaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliani geeft een lange en hoge pass. Noghaideli rent richting de bal. Noghaideli haalt uit met een fantastische trap. Ghurchumelidze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Lazariashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliashvili rent richting de bal. Beliashvili passt de bal zonder na te denken. Esadze is nu in balbezit. Esadze schiet op doel. Gigineishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Absurduli Moazrovne 43%, Mxiaruli Ena 57%.
Absurduli Moazrovne - Mxiaruli Ena 5:1