Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocxali Toxi Meoradi Dugubeba
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Daar is Makasarashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomaia onderschept slim de pass. Lomaia probeert naar een medespeler te passen. Mtvralashvili is nu in balbezit. Mtvralashvili draait met de bal, schiet en ... Kikalishvili bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pachulia geeft een hoge lob. Daar is Beriashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardiashvili is nu in balbezit. Beriashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Beriashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Glunchadze rent richting de bal. Lomaia onderschept slim de pass. Lomaia passt de bal in één keer door. Mtvralashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtvralashvili draait met de bal, schiet en ... Kikalishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mtvralashvili passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lomaia de bal. Mtvralashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtvralashvili haalt uit met een fantastische trap. Benidze heeft problemen om de bal te vangen. Kikalishvili bokst de bal weg.

36e minuut.
Vardiashvili geeft een hoge lob. Lomaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomaia passt de bal in één keer door. Mtvralashvili rent richting de bal. Mtvralashvili draait met de bal, schiet en ... Kikalishvili bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocxali Toxi 37%, Meoradi Dugubeba 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocxali Toxi - Meoradi Dugubeba 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Pirosmanashvili de bal. Erkomaishvili rent richting de bal. Erkomaishvili geeft de bal voor. Pachulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachulia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cocxali Toxi - Meoradi Dugubeba 0:1

61e minuut.
Pirosmanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachulia verovert de bal door een tackle van achteren. Pachulia speelt de bal door. Erkomaishvili is nu in balbezit. Erkomaishvili geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dgebuadze speelt de bal door. Lomaia kopt de bal weg. Kikalishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mtvralashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtvralashvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kikalishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gegechkori met de inworp. Makasarashvili is nu in balbezit. Lomaia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lomaia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Gegechkori probeert naar een medespeler te passen. Makasarashvili rent richting de bal. Mtvralashvili begaat een overtreding. Mtvralashvili krijgt een gele kaart. Makasarashvili is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Glunchadze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pachulia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachulia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mukhiashvili probeert de bal met de borst te controleren. Ingorokva onderschept slim de pass. Ingorokva probeert naar een medespeler te passen. Beriashvili rent richting de bal. Beriashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Makasarashvili raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nizharadze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocxali Toxi 49%, Meoradi Dugubeba 51%.
Cocxali Toxi - Meoradi Dugubeba 0:1