Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basri Buni Meoradi Dugubeba
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Lataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaia verovert de bal door een tackle van achteren. Orakhelishvili is nu in balbezit. Barkaia verovert de bal door een tackle van achteren. Barkaia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gurbeleishvili speelt de bal door. Kikalishvili is nu in balbezit. Ghvedashvili onderschept slim de pass. Ghvedashvili schiet op doel. Kikalishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Khabareli speelt de bal door. Barkaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaia passt de bal in één keer door. Ghvedashvili is nu in balbezit. Ghvedashvili schiet op doel. Kikalishvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Svanidze is nu in balbezit. Pachulia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svanidze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svanidze zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghvedashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikalishvili is nu in balbezit. Barkaia onderschept slim de pass. Barkaia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Khabareli onderschept slim de pass. Barkaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghvedashvili rent richting de bal. Ghvedashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Buni - Meoradi Dugubeba 1:0

38e minuut.
Nizharadze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barkaia. Nizharadze raakt geblesseerd tijdens het duel. Nizharadze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Svanidze kopt de bal weg. Klungelig pakt Pachulia de bal. Pachulia draait met de bal, schiet en ... Svani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Buni 32%, Meoradi Dugubeba 68%.
Basri Buni - Meoradi Dugubeba 1:0

54e minuut.
Khabareli rent richting de bal. Beriashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Beriashvili speelt de bal door. Ghvedashvili is nu in balbezit. Ghvedashvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Barkaia is nu in balbezit. Barkaia draait met de bal, schiet en ... Orakhelishvili kopt de bal weg. Ghvedashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghvedashvili haalt uit met een fantastische trap. Kikalishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Amirejibi met een sublieme pass. Barkaia probeert de bal met de borst te controleren. Nizharadze is nu in balbezit. Barkaia verovert de bal door een tackle van achteren. Barkaia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Buni 49%, Meoradi Dugubeba 51%.
Basri Buni - Meoradi Dugubeba 1:0