Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gasaocari Gasaxdeli Mxiaruli Virtxa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sanikidze verovert de bal door een tackle van achteren. Sanikidze probeert naar een medespeler te passen. Gvelesiani is nu in balbezit. Gochelashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gochelashvili passt de bal zonder na te denken. Bitskinashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Gvelesiani kan de bal niet met de borst controleren. Imedashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chkhaidze. Chkhaidze krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Shkinin met een harde bal richting middenveld. Khujadze kopt de bal weg. Jikurauli kan de bal niet met de borst controleren. Chkhaidze is nu in balbezit. Chkhaidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Malania verovert de bal door een tackle van achteren. Baratashvili is nu in balbezit. Baratashvili passt de bal met de wreef. Chkhaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhaidze draait met de bal, schiet en ... Bitskinashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Narimanidze passt de bal zonder na te denken. Balanchivadze is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Varazi ... Strafschop! Balanchivadze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Balanchivadze kan niet meer verder spelen. Tediashvili komt het veld opgelopen. Narimanidze legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Jagatashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - Mxiaruli Virtxa 1:0

31e minuut.
Sanikidze rent richting de bal. Gigiadze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvirkvelia. Kvirkvelia krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kvirkvelia geeft een hoge lob. Bikashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikalishvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kikalishvili krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Gasaxdeli 47%, Mxiaruli Virtxa 53%.
Gasaocari Gasaxdeli - Mxiaruli Virtxa 1:0

53e minuut.
Macharadze geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gvelesiani met de inworp. Gigiadze probeert de bal met de borst te controleren. Gigiadze geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Narimanidze speelt de bal door. Macharadze probeert de bal aan de voet te houden. Tediashvili rent richting de bal. Tediashvili schiet op doel. Jagatashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gasaocari Gasaxdeli - Mxiaruli Virtxa 2:0

61e minuut.
Chkhaidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Imedashvili onderschept slim de pass. Kvirkvelia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kvirkvelia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Kikalishvili kopt de bal weg. Narimanidze rent richting de bal. Narimanidze passt de bal zonder na te denken. Tediashvili rent richting de bal. Tediashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gasaocari Gasaxdeli 49%, Mxiaruli Virtxa 51%.
Gasaocari Gasaxdeli - Mxiaruli Virtxa 2:0