Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moknili Msaxiobi Aburgnili Gnomi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Isakadze speelt de bal door. Buchukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchukuri passt de bal zonder na te denken. Tsurtsumia rent richting de bal. Tsurtsumia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mosidze geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buchukuri de bal. Datuashvili probeert naar een medespeler te passen. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Isakadze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gorgodze de bal. Gorgodze speelt de bal door. Nadareishvili is nu in balbezit. Nadareishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gorgodze passt de bal in één keer door. Datuashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordinava bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaliani onderschept slim de pass. Avaliani draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kapanadze passt de bal zonder na te denken. Jishkariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaliani is nu in balbezit. Nadareishvili is nu in balbezit. Nadareishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nikuradze is nu in balbezit. Nikuradze probeert naar een medespeler te passen. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap. Zakariadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Msaxiobi 39%, Aburgnili Gnomi 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moknili Msaxiobi - Aburgnili Gnomi 0:0

53e minuut.
Nikuradze is nu in balbezit. Nikuradze met een sublieme pass. Nadareishvili rent richting de bal. Avaliani rent richting de bal. Avaliani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Msaxiobi - Aburgnili Gnomi 1:0

54e minuut.
Kapanadze rent richting de bal. Avaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapanadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avaliani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikuradze komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Avaliani heeft problemen om de bal te vangen. Kapanadze is nu in balbezit. Avaliani begaat een overtreding. Avaliani krijgt een gele kaart. Kapanadze wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kapanadze kan niet meer verder spelen. Tsakadze komt het veld opgelopen. Isakadze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tsurtsumia is nu in balbezit. Tsurtsumia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Avaliani verovert de bal door een tackle van achteren. Avaliani passt de bal zonder na te denken. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Msaxiobi 40%, Aburgnili Gnomi 60%.
Moknili Msaxiobi - Aburgnili Gnomi 1:0