Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arabunebrivi Gasaxdeli Meoradi Dugubeba
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Vardanidze geeft een hoge lob. Kikalishvili probeert de bal aan de voet te houden. Apkhazava bereikt de bal nog maar net als eerste. Apkhazava draait met de bal, schiet en ... Kikalishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 1:0

6e minuut.
Laliashvili rent richting de bal. Laliashvili geeft een lange en hoge pass. Orakhelishvili rent richting de bal. Orakhelishvili geeft een hoge lob. Beriashvili maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tamarashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Beriashvili onderschept slim de pass. Beriashvili passt de bal met de wreef. Pachulia rent richting de bal. Pachulia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 1:1

19e minuut.
Vardanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanidze geeft een hoge lob. Glunchadze kopt de bal weg. Apkhazava bereikt de bal nog maar net als eerste. Apkhazava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buighlishvili met een harde bal richting middenveld. Orakhelishvili kopt de bal weg. Mukhiashvili geeft een hoge lob. Pachulia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 1:2

43e minuut.
Akhmeteli speelt de bal door. Lataria rent richting de bal. Apkhazava rent richting de bal. Tabagari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabagari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabunebrivi Gasaxdeli 38%, Meoradi Dugubeba 62%.
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 1:2

53e minuut.
Nizharadze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vardanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardanidze passt de bal met de wreef. Apkhazava rent richting de bal. Apkhazava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 2:2

53e minuut.
Beriashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Apkhazava rent richting de bal. Beriashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beriashvili krijgt een gele kaart. Apkhazava raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Apkhazava kan niet meer verder spelen. Chkhetiani komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Glunchadze is nu in balbezit. Glunchadze geeft een hoge lob. Erkomaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Erkomaishvili zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 2:3

61e minuut.
Chkhetiani krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Lataria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chkhetiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkhetiani haalt uit met een fantastische trap. Kikalishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 3:3

62e minuut.
Erkomaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkomaishvili met een sublieme pass. Pachulia is nu in balbezit. Pachulia draait met de bal, schiet en ... Buighlishvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 3:4

63e minuut.
Tabagari passt de bal met de wreef. Beriashvili probeert de bal aan de voet te houden. Lataria is nu in balbezit. Chkhetiani verovert de bal door een tackle van achteren. Chkhetiani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Beriashvili is nu in balbezit. Vardanidze is nu in balbezit. Vardanidze met een sublieme pass. Chkhetiani is nu in balbezit. Chkhetiani haalt uit met een fantastische trap. Kikalishvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Lataria onderschept slim de pass. Beriashvili rent richting de bal. Pachulia rent richting de bal. Beriashvili is nu in balbezit. Beriashvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arabunebrivi Gasaxdeli 47%, Meoradi Dugubeba 53%.
Arabunebrivi Gasaxdeli - Meoradi Dugubeba 3:4