Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basri Buni Gluvi Maraos
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Ghvedashvili is nu in balbezit. Dididze rent richting de bal. Barkaia begaat een overtreding. Dididze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dididze kan niet meer verder spelen. Kruashvili komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Klungelig pakt Lavrelashvili de bal. Lavrelashvili geeft de bal voor. Sultanishvili probeert de bal aan de voet te houden. Ghvedashvili rent richting de bal. Ghvedashvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ghvedashvili kopt de bal weg. Amirejibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirejibi geeft een hoge lob. Ambidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Barnaveli onderschept slim de pass. Barnaveli met een sublieme pass. Ghvedashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghvedashvili draait met de bal, schiet en ... Gventsadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Buni - Gluvi Maraos 1:0

38e minuut.
Barkaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkaia passt de bal met de wreef. Uridia met een sublieme pass. Ghvedashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghvedashvili schiet op doel. Gventsadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Barnaveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnaveli passt de bal in één keer door. Lavrelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambidze verovert de bal door een tackle van achteren. Ambidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Buni 41%, Gluvi Maraos 59%.
Basri Buni - Gluvi Maraos 1:0

47e minuut.
Apriamashvili geeft een hoge lob. Ambidze is nu in balbezit. Gurbeleishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambidze onderschept slim de pass. Ambidze schiet op doel. Svani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Basri Buni - Gluvi Maraos 1:1

56e minuut.
Sakandelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Khvedelidze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sakandelidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barnaveli met een snel genomen vrije trap. Ambidze rent richting de bal. Ambidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Barkaia rent richting de bal. Kruashvili rent richting de bal. Kruashvili passt de bal in één keer door. Lavrelashvili is nu in balbezit. Lavrelashvili geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Buni - Gluvi Maraos 2:1

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Ghvedashvili de bal onder controle te krijgen. Lavrelashvili rent richting de bal. Lavrelashvili speelt de bal door. Ghvedashvili is nu in balbezit. Ghvedashvili haalt uit met een fantastische trap. Gventsadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Buni - Gluvi Maraos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Buni 42%, Gluvi Maraos 58%.
Basri Buni - Gluvi Maraos 3:1