Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moknili Msaxiobi Gasaocari Gasaxdeli
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Narimanidze is nu in balbezit. Narimanidze passt de bal zonder na te denken. Avaliani speelt de bal door. Nadareishvili is nu in balbezit. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap. Bitskinashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tektumanidze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nikuradze kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Datuashvili met een sublieme pass. Tektumanidze geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gvelesiani de bal onder controle te krijgen. Nadareishvili rent richting de bal. Nadareishvili schiet op doel. Bitskinashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Msaxiobi - Gasaocari Gasaxdeli 1:0

26e minuut.
Datuashvili is nu in balbezit. Inworp. Kikalishvili met een snelle inworp. Narimanidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Narimanidze geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kvaratskhelia met een snelle inworp. Tektumanidze rent richting de bal. Tektumanidze geeft een lange en hoge pass. Nadareishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mamukashvili passt de bal met de wreef. Tediashvili is nu in balbezit. Kasradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Tediashvili onderschept slim de pass. Tediashvili haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Msaxiobi 36%, Gasaocari Gasaxdeli 64%.
Moknili Msaxiobi - Gasaocari Gasaxdeli 1:0

64e minuut.
Nadareishvili passt de bal met de wreef. Tektumanidze is nu in balbezit. Tektumanidze passt de bal zonder na te denken. Avaliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaliani haalt uit met een fantastische trap. Bitskinashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Msaxiobi - Gasaocari Gasaxdeli 2:0

66e minuut.
Narimanidze passt de bal zonder na te denken. Gorgodze rent richting de bal. Gvelesiani geeft een lange en hoge pass. Tediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tediashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Msaxiobi - Gasaocari Gasaxdeli 2:1

73e minuut.
Sakhokia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gigiadze met de inworp. Narimanidze rent richting de bal. Narimanidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Avaliani passt de bal zonder na te denken. Mamukashvili rent richting de bal. Nadareishvili onderschept slim de pass. Nadareishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moknili Msaxiobi - Gasaocari Gasaxdeli 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moknili Msaxiobi 50%, Gasaocari Gasaxdeli 50%.
Moknili Msaxiobi - Gasaocari Gasaxdeli 3:1