Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maimunisa Ameba Amao Ameba
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Manvelishvili passt de bal zonder na te denken. Gordadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordadze probeert naar een medespeler te passen. Gvaramadze is nu in balbezit. Gvaramadze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gvaramadze verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaramadze passt de bal met de wreef. Gordadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordadze draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Karkosashvili de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bajelidze onderschept slim de pass. Gvaramadze is nu in balbezit. Papiashvili onderschept slim de pass. Gordadze onderschept slim de pass. Gordadze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bajelidze de bal. Kharadze rent richting de bal. Gordadze onderschept slim de pass. Gordadze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maimunisa Ameba - Amao Ameba 0:1

30e minuut.
Kakhiani onderschept slim de pass. Kakhiani speelt de bal door. Manvelishvili heeft problemen om de bal te vangen. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Maghlakelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghlakelidze passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khijakadze de bal. Siradze verovert de bal door een tackle van achteren. Siradze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maimunisa Ameba - Amao Ameba 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maimunisa Ameba 54%, Amao Ameba 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maimunisa Ameba - Amao Ameba 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Gordadze de bal. Gordadze passt de bal met de wreef. Lomia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia geeft een hoge lob. Daar is Karkosashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kavtaradze met een harde bal richting middenveld. Papiashvili probeert de bal met de borst te controleren. Maghlakelidze verovert de bal door een tackle van achteren. Gvaramadze is nu in balbezit. Gvaramadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maimunisa Ameba - Amao Ameba 1:2

65e minuut.
Gogia is nu in balbezit. Gogia passt de bal zonder na te denken. Siradze rent richting de bal. Siradze draait met de bal, schiet en ... Chilashvili probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maimunisa Ameba 51%, Amao Ameba 49%.
Maimunisa Ameba - Amao Ameba 1:2