Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Airisi Ameba Brigada Ameba
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Nizharadze geeft een lange en hoge pass. Sharikadze kopt de bal weg. Shanidze kan de bal niet met de borst controleren. Gakharia is nu in balbezit. Gakharia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Airisi Ameba - Brigada Ameba 0:1

8e minuut.
Didebulidze speelt de bal door. Avsajanishvili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sharikadze. Avsajanishvili raakt geblesseerd tijdens het duel. Avsajanishvili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Odikadze de bal. Gakharia rent richting de bal. Gakharia passt de bal met de wreef. Tskitishvili rent richting de bal. Tskitishvili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gakharia is nu in balbezit. Gakharia geeft een lange en hoge pass. Odikadze heeft problemen om de bal te vangen. Tskitishvili onderschept slim de pass. Tskitishvili haalt uit met een fantastische trap. Mekhuzla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kasradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasradze geeft de bal voor. Khuberashvili heeft problemen om de bal te vangen. Kasradze is nu in balbezit. Kasradze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Khuberashvili passt de bal met de wreef. Gakharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskitishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskitishvili draait met de bal, schiet en ... Abramishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mekhuzla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Airisi Ameba 62%, Brigada Ameba 38%.
Airisi Ameba - Brigada Ameba 0:1

52e minuut.
Daar is Shanidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gakharia rent richting de bal. Gakharia met een sublieme pass. Tskitishvili rent richting de bal. Tskitishvili haalt uit met een fantastische trap. Mekhuzla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Kuchukhidze geeft de bal voor. Klungelig pakt Zhghenti de bal. Abramishvili is nu in balbezit. Tskitishvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tskitishvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Airisi Ameba - Brigada Ameba 0:2

77e minuut.
Odikadze geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balalashvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gakharia is nu in balbezit. Gakharia schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Tskitishvili is nu in balbezit. Gakharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskitishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tskitishvili schiet op doel. Abramishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Airisi Ameba - Brigada Ameba 0:3

88e minuut.
Avsajanishvili met de inworp. Kuchukhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharikadze met een sublieme pass. Nizharadze is nu in balbezit. Nizharadze haalt uit met een fantastische trap. Karaulashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Airisi Ameba 62%, Brigada Ameba 38%.
Airisi Ameba - Brigada Ameba 0:3