Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mxolobiti Nadiri Gamxmari Toxi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


39e minuut.
Urushadze rent richting de bal. Akhmeteli verovert de bal door een tackle van achteren. Akhmeteli speelt de bal door. Khizanishvili is nu in balbezit. Khizanishvili haalt uit met een fantastische trap. Gurchiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxolobiti Nadiri - Gamxmari Toxi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxolobiti Nadiri 40%, Gamxmari Toxi 60%.
Mxolobiti Nadiri - Gamxmari Toxi 1:0

48e minuut.
Tordinava geeft een lange en hoge pass. Koiava kopt de bal weg. Urushadze probeert de bal aan de voet te houden. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Urushadze geeft een lange en hoge pass. Chkhetiani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemsitsveridze. Nemsitsveridze krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gogoberidze probeert de bal aan de voet te houden. Akhmeteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Khizanishvili is nu in balbezit. Akhmeteli rent richting de bal. Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nemsitsveridze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chkhetidze controleert de bal met de borst. Chkhetidze probeert naar een medespeler te passen. Gogoberidze is nu in balbezit. Gogoberidze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Urushadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Urushadze met een sublieme pass. Klungelig pakt Shaishmelashvili de bal. Malania bereikt de bal nog maar net als eerste. Malania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chkhetidze rent richting de bal. Chkhetidze met een sublieme pass. Khizanishvili rent richting de bal. Akhmeteli is nu in balbezit. Akhmeteli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mxolobiti Nadiri - Gamxmari Toxi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mxolobiti Nadiri 48%, Gamxmari Toxi 52%.
Mxolobiti Nadiri - Gamxmari Toxi 2:0