Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basri Saaviacio Maimunisa Ameba
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Siradze de bal onder controle te krijgen. Makhatadze rent richting de bal. Met opzet legt Kemularia zijn tegenspeler op de grond. Kemularia krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Papuashvili met de inworp. Gogebashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Papiashvili is nu in balbezit. Gogebashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Gogebashvili schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Siradze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiaureli. Siradze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gogia wilt de vrije trap nemen. Siradze springt en kopt de bal. Narmania probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Saaviacio - Maimunisa Ameba 0:1

35e minuut.
Siradze schiet op doel. Narmania speelt de bal door. Sigua speelt de bal door. Tsitaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitaishvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Peikrishvili passt de bal zonder na te denken. Tsitaishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkosashvili begaat een overtreding. Tsitaishvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gogebashvili komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Saaviacio 39%, Maimunisa Ameba 61%.
Basri Saaviacio - Maimunisa Ameba 0:1

56e minuut.
Kharadze is nu in balbezit. Bajelidze probeert naar een medespeler te passen. Gogia is nu in balbezit. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Saaviacio - Maimunisa Ameba 0:2

69e minuut.
Kemularia geeft een lange en hoge pass. Daar is Tsetskhladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Siradze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basri Saaviacio - Maimunisa Ameba 0:3

72e minuut.
Sigua passt de bal in één keer door. Bajelidze is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makhatadze. Makhatadze krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Papuashvili passt de bal zonder na te denken. Dididze rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiaureli. Chiaureli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basri Saaviacio 65%, Maimunisa Ameba 35%.
Basri Saaviacio - Maimunisa Ameba 0:3